Masterchef’te ilk 6’ya kalan üçüncü isim belli oldu! Barbaros sürprizi

Masterchef Türkiye’de kıran kırana bir çaba vardı. Eski yarışmacılardan Barbaros’un lezzetli tabağı yapıldı. Şefler yarışmacıların yaptıkları tabakları oylarken oldukça zorlandı.

İŞTE BARBAROS’UN LEZZETLİ TABAĞI

Bu bize FoodTeam’in de o gün ne verelim yaratıcılığa ne yapacaklar dediklerindeki vermiş olduğu eser limon tuzuydu. Limon tuzu ekşiliği arttıracak bir eser olduğu için benim o gün başımda bir tabak vardı, onu yaptım. Fener balığından Wellington’i yaptım.

İLK ÇEŞİTTE KIRAN KIRANA BİR UĞRAŞ VARDI

İlk tıpta Barbaros’un lezzetli tabağını hazırlayan yarışmacılar birbirinden hoş tabaklar sundu. Yapılan oylamada yarışmacılar ikinci cinse bu puanlarla devam etti; Onur (27.5), Semih (24.5), Sevimli (21), Eda (20.5), Erim (19.5)

İKİNCİ ÇEŞİDİN SÜRPRİZİ İSE “KEÇİ SÜTÜ VE PERU BİBERİ”

İkinci çeşitte yarışmacılardan Peru biberi ve keçi sütü ile yaratıcılık istendi. Mehmet Şef Peru biberini bu türlü anlattı; İsmi Peru biberi arkadaşlar. Amerika biberi üzere isimleri de olan Peru’nun yerlisi olan bir ağaç cinsidir. Halk ortasında kırmızı ya da pembe karabiber olarak bilinse de, aslında karabiber ile akrabalığı yoktur. Kurutulmuş taneleri, baharatsı ve tatlımsı bir tadı vardır.

MASTERCHEF TÜRKİYE SON YEDİYE KİMLER KALDI?

Masterchef Türkiye’de yediye kalan yarışmacı, Eda, Erim, Tatlı, Onur, Beyza, Semih, Kerem oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir